Den värsta valborgen någonsin

Alla valborgs hittills har varit helt ok(förutom den för två år sedan) men denna har bara kört ihop sig totalt! Alla planer och backup planer har gått åt skogen och nu sitter jag, Frida och Per här utan något att göra. Jag ska inte fördöma kvällen, eftersom den ännu inte har utspelat sig men så här långt ser det ganska så mörkt ut. Jag sitter just nu och kollar in vad so är bra på tv ikväll, bara utifall att men även den planen verkar gå åt helskotta! Det går inget bra! FML.

Borta bra men hemma bröst?

Nu är jag hemma i Norrköping igen efter en helgs äventyr i Storvik och Hofors! Eftersom vi bilade och åkte vid tre så kom vi inte fram förrän åtta, halv nio. Dock när vi kom hem så upptäckte både jag och Frida att vi hade slut skithuspapper så det var bara att promenera till konsum. När vi kom hem återigen så tänkte vi, men vi sätter på bastun och går upp och tar en macka, efter mackan(typ en timma senare) var bastun på och bortglömd tills Maja kom skuttande och Frida kom på att den var igång. Så ner och basta en snabbis och nu sitter jag här. Boobs.

Karaoke är inte min grej när jag är nykter

Igår kväll var vi ut och firade Fridas mammas födelsedag på ett ställe som heter Granliden i Storvik. På denna bar så finns det karaoke och tidigare på kvällen så sa jag, lite halvt rund under fötterna, "Jag ska sjunga karaoke!". Dock glömde jag plånboken hemma så efter ett tag blev jag nykter och trött. Per tjatade på mig att jag skulle sjunga en duett med han men jag sa, "Hell NO!" eftersom jag var ju nykter. Men Per lilla gick upp själv och sjöng Brolles Det är hon. När han sjöng så började han peka på Frida när han sjöng "Det är hon jag vill leva med" och sen gick han fram till Frida samtidigt när han sjöng och söt-Frida började gråta glädje tårar, är han en söt pojkvän eller vad?! Blev lite forever alone när jag satt där brevid henne.

Katter är djävulen i form

Sitter hemma hos Frida och chillar inför kvällens rabalder. Hennes katt är crazy och bråttas med osynliga möss hela tiden, han bits och har en läskig blick. He is adorable <3

Nationella prov, I freakkin hate you

Kom precis hem efter en tre timmar lång frustration över svenska nationella, jag fattade ju förfasen ingenting! Ena stunden trodde jag att jag skrev en essä, andra stunden kändes den som en argumenation och i tredje kändes den som en insändare. Jag hatar mitt liv just nu. Eftersom läraren sa att man inte kan få IG i kursen om man inte får godkänt på detta så förlitar jag mig på det. Ingen kan skriva en riktigt bra essä på tre timmar. Vissa sitter dock fortfarande kvar i klassrummet och skriver rumpan av sig så de har väl en större chans att få godkänt... Jag skyller på läraren och dennes okunskap inom rättvis förberedning.
Nu är det bara två förbaskade matteprov kvar att göra. Omprovstiden börjar inte försän fyra så fram tills dess ska jag inte göra ett skit! Har pluggat nog inför de där så om jag pluggar något mer riskerar jag att få en meltdown och glömma allting. Peace out, bitches!

Tänkte ta en lång promenad men sen gick solen ned

It's like the hed-line says. Jag mår mycket bättre nu än på förmiddagen, fyfan, så jag tänkte ta en promenad men sedan försvann solen och promenaden verkade inte vara lika lockande men för att få min nypa frisk luft gick jag ut på balkongen och räknade harar på bakgården. Jag såg tre stycken.

Please be over, I can take no more!

Smällen kommer nu när man snart går ut skolan och har IGn från avslutade kurser(ja, jag har även i pågående kurser, tror jag) och det kan jag stå för! Jag hade min vilda period i ettan och min mörka period i tvåan som jag måste betala för nu, det må vara stressigt men det är även nyttigt för mig.
Just nu sitter jag fortfarande och pluggar livet ur mig inför morgondagens nationella svenska och matteproven. Jag gjorde två fina bilder som uttrycker mina känslor för detta...
Jag vet att mina f**k you fingrar ser ut lite som penisar, men den smällen får man ta.

En sjukling ska ta det lugnt, men inte idag

Imorse mådde jag bajs, så jag bestämde mig för att stanna hemma. Eftersom jag inte vill bli förskyld så tänkte jag ta det lugnt idag och försöka må bättre men sedan kom jag på, just ja, jag har tre prov imorgon så där försvann mitt lugn och ersattes med stress istället. Däremot börjar jag må bättre nu, när jag ligger i min säng och räknar matte samtidigt som jag ser på Cowboy builders, och jag tror att jag är helt återställd ikväll.
Såg nu att det senaste avsnittet av Game of Thrones kommit ut så det jag avslutar med är, Winter's coming.

Game of Thrones

Gud vad jag har blivit kär i den serien, och jag är inte precis den som sitter och kollar på sådant. Jag har alltid föredragit filme men denna, WOW! Jag kollar minst varje timma om det senaste avsnittet har kommit ut och nu hittade jag en bild som ger mig rysningar! Tatta den från http://9gag.com om någon undrar!
För övrigt så var jag och min religion B klass och besökte en ortodox kyrka idag. När vi väl satt på bänkarna inne i kyrkan, på de där bekväma dynorna, der jag hur det kryper en MYRA på min hand. Jag viftar bort den och fortsätter lyssna. Sedan pekar Mathilda på min mage och där kryper en till jävel! Så jag tittar ner på dynan och ser typ 10 myror krypa omkring där och jag lite smått panik! de hade tydligen gjort sig ett litet bo i dynan jag och två andra satt på, kul, men för att visa respekt så satt jag kvar på den där dynan fram tills vi skulle gå runt och kolla på bilder. Om den där mannen bara visste hur mycket jag led för att visa honom respekt så borde han ha gett mig ett hederspris! ;D
Nu ska jag snart springa tillbaka till skolan och plugga det sista i matten, man ska passa på medan det är stödstuga i skolan på eftermiddagar! Ha det gött!

Gud i min skruv, so heartbreaking!

Denna film.... Uugh, jag saknar ord... Jag började typ gråta bara av denna trailer! och fick hjärteont, för att Zach är så snygg i skägg </3 kommer deffinitivt se denna på bio!

Fine day to be playing, isn't it?

Se Game of Thrones och plugga matte är i princip det enda jag har gjort idag, jag känner mig så aktiverad.

En bra lördagsmorgon

Började dagen med att sätta på kaffe och slå igång ett Game of Thrones avsnitt, en förbaskat bra serie för övrigt. Så jag satt och avnjöt kaffet i lugn och ro, nu börjar det däremot nalkas för frukost och sedan en promenad till konsum. Jag måste ladda mobilen för att kunna ringa mami och gratta henne på hennes födelsedag! <3 Ha en superfin lördag nu allesammans!

Cruel world...

I freakkin hate it

Sitter och råpluggar lite smått inför ett prov imorgon som handlar om Marina däggjur(inte mina favorit djur precis) men det går ju som det går. Samtidigt sitte rjag och oroar mig över studenten som står på tröskeln, nu är verkligen en sressig tid om man har IGn kvar att ta hand om(hej hej).
Slänger snabbt upp en bild som jag älskar, ingen anledning alls.

Från glädje skutt till tårar av sorg

Från att vara överlycklig över att skell vann matchen till att gråta ännu en gång över vår kära Edd Goul. Tom la upp den här videon i förrgår på en av sina mer populära youtubekonton DarkSquidge, vilket jag tyckte var väldigt starkt och bra gjort av honom. Han förklarar lite och berättar om hans och Edds vänskap, hjärtskärande är det... Jag sänder all den kärlek och styrka jag kan avvara till dig Tom.

Hockey... Suck.

Jag gillar egentligen inte hockey så jag bryr mig alltså inte om SM sinalen pågår nu mellan Skellefteå och Brynäs men ändå vill jag att SAIK ska vinna. Inte för att jag hejjar på dem men bara för att det kom tre gubbar på nattåget som gick och skrek "Brynäs!" och hade irriterande blå vita halsdukar på sig. Inte bara för det utan att konduktörn ropade ut i högtalarna på morgonen att vi alla skulle hoppas att Brynäs skulle vinna... "Fuck you, jag kommer hejja på skellhell bara för det!" tänkte jag såklart då, den lilla rebell jag är.
Slutsats: HEJJA SKELLEFTEÅ!!!!

Vett och etikett

Om 20 min är det dags för vett och etikett i aulan på skolan och bag såg precis en polis! Ganska coolt. Klämmer in en random bild på de också!

Sämsta start på dagen

Det första jag gör när jag vaknar är att känna hur ont jag har i magen, great. När jag sätter mig upp känner jag hur ont i halsen jag har, even better. När jag vrider på huvudet ser jag sedan hur det blötsnöar ute, it made my day... Pessimist start på dagen fick jag så jag satte på kaffe nu och hoppas att det muntrar upp min inför nationella muntliga i svenska som jag har nu direkt på morgonen.

Snart blir mitt rum översvämmat

Sitter och dregglar över kläder från Fokiwa.se, Fokis egna webshop, och förbannar mig sjlv över att jag inte har mer pengar. I really need clothes!! Jag har gått omkring i samma jäkla trasor i tre år snart och jag håller på att bli galen! Fan för studentlivet alltså.

Bildbomb

Tänkte slänga upp några bilder hemmifrån och några på gamla kort som jag hittade i mitt rum, let's start with the fresh ones...
And the old ones...
Detta är min mamma med en hund som vi hade förut, jag tror det är Kicki <3
Detta är min lillasyster Hedda(vi sa alltid att hon lätt skulle vinna världens sötaste bäbis tävlingen!)
Detta är min lillebror Anton! träffar han inte så mycket dock för att han bor hos pappa(eftersom det är min låtsasmamma Annas barn)
JAdu... haha detta är jag!(kanske syns?)
Sista bilden! detta är min mormor med lilla Hedda i knäet! <3

Min första faktura!

Jag beställde en bok från bokus.com som heter Allrakäraste syster, till min lillasyster Hedda(som en överraskning) och med den kom en en faktura så jag betalade min allra första faktura igår! :D Tim hjälpte mig lite grann men annars var det awesome! Nu vet jag ju hur man gör så jag behöver inte vara rädd för att beställa något mer över internet!
Nu ska jag dra mig till skolan för jag börjar om tio minter, byee!

Världens bästa vloggare, u did a good job

I like the new guy!

Svar till poopllevi, the church clock <3

Svaret: Jaaa, det skulle vara underbart! om jag inte får något av jobben jag sökt i Norrköping då såklart, att stanna där är ju fortfarande min plan ^__^

För övrigt så var min gårdag relativt lyckad, minus en eller flera händelser som "kinda" förstörde kvällen. Via mådde inte heller så bra när vissa inte kunde hålla sig från att skrika halsen av sig, så jag fick bli arg på dem vilket inte heller var så kul. När vi väl kom till b4 så var i princip hela stället dött men Danne lyckades dra ut en hundrig från tjugo kronor när han spelade på en sådan där maskin! snacka om att ha tur!
Idag drar jag i alla fall hem till nkpg igen! och då hoppas jag att jag får träffa min pojkvän imorgon, jag har saknat honom så <3

Fredagen den 13

Jag och lillsyrran drog till backen idag för att åka lite slimslam men snön var inte nådig. Det var skitdåligt före så jag lyckades dratta på arslet i skogen. Nu har jag ont i hela kroppen av di där jäkla stavarna och i mina vader av pjäxorna, och så ska jag ut ikväll haha! lägger upp några bilder eftersom det var så fint väder idag! när jag klurar ut hur man för över från mobilen till datorn x)

SOLEN KOM TILLBAKA :D

Idag är det soool!! Jag pratade nyss med mormor och hon ska snart komma och plocka upp mig så ska ja och Hedda till backen och åka lite slalom, baby, slalom!(citat från ice age). Senare ikväll kommer mina bruuuds(och boys) hit och då ska vi ha det trevligt! måst ju njuta av den sista tiden, jag drar ju hem till Norrköping imorgon! Ha nu en underbar fredag, mitt ytterst begränsade antal läsare!

Min egna meme <3

(stolt)

All alone in the whole wide world

Nu har mina föräldrar drait till kallare och snöigare platser och lämnat mig kvar hemma med endast via som sällskap. Jag klagar inte på via, hon är ju så söt men ändå! Fast imorgon blir det andra bullar för då ska ja och Lovisa göra fin middag innan kvällens äventyr, det kommer bli roligt! Ska sätta mig med frukost framför Mr. Nice.

Lunch surprise

Rörde ihop värsta smeten till lunch bestående av korv, ägg, torkad kantarell och creméfraice(stavning??)... Fast det smakar typ gott ändå ^____^

Crazy weekend

Allting har fuckat upp sig idag. Eller ja, nästan. Bara pågrund av det så förstördes hela min dag och jag kan inte riktigt njuta av det underbara vädret. Snön ligger kvar här uppe i norr och kommer nog göra det ett tag till. Där det finns snö, är det också skare. Man kan gå rätt in i skogen utan att sjunka ner, super härligt! Jag och mamma tog en skidtur för någon dag sedan och det var den första för mig på år och dar, jag orkade inte länge och jag ramla till och med en gång! Efter att ha halkatomkring och inte kunnat stå stilla på dem utan att tappa balansen, pinsamt.

Just nu sitter jag hemma hos Gabbie, eftersom hon ska dra ned till Göteborg igen om några timmar så ville jag säga hejdå till henne. Dessvärre så kom jag i fel tidpunkt för de skulle precis äta så nu sitter jag i hennes vardagsrum framför hennes dator och tittar lite på tv >_<.

Igår var det däremot trevligt och väldigt rolig! Jag åkte runt i en bil med Gabbie, Karro, Lovisa och Tom. Jag kom på hur mycket jag saknat mina vänner här uppe <3

War is a drug

Jag, mamma och Hedda skulle göra egna jonglerings bollar utav ballonger och mjöl. Det slutade med ett mjöl krig i köket och alla var vita lite här och där! :D Jag älskar min familj <3

Alla som har en häst under sängen, räck upp en hand!

Jag sitter och suktar efter mitt påskägg som ligger i skåpet, men jag orkar inte hämta det! Eller jo det gör jag visst det, det är ju godis i det! There, I have it.
Funderar på att dra på mig längdskidorna och fara en sväng men jag har en liten unge att ta hand, hon heter Garbi... Fast hon kanske klarar sig själv i buren i en timma?
PEACE OUT, YO!

Making airplanes

Har tillbringat den senaste timman med att göra pappersflygplan med lillsyrran och kastat och hatt mig, skit kul! Mitt var bäst ;) tyckte iallafall jag! Nu sitter jag och avnjuter lite whiskey framför hockey, Sverige - Norge, gissa vem som vinner! Sweden of course!

Äntligen framme!

Efter en lång och påfrestande färd är jag äntligen hemma i Kalix! Träffade ett trevligt par på tåget som jag delade hytt med, de skulle till Haparanda över påsk. Det var väldigt många skidresenärer på tåget som kånkade på sina skidväskor, jag antog att de skulle vidare till Gällivare eller riksgränsen. Imorgon kommer förhoppningsvis Hillevi hit så hon får träffa Hedda och hon kommer antagligen dra med mig tillbaka till Gällivare för lite fest och lite trevligt folk. Ha en glad påsk nu alla tjusiga människor som läser detta!

Baboyah

Det är sådana här mardrömmer som kan göra mig rik...

Idag drar jag HEM!

Det ska bli så dundrans skönt att komma hem till mitt käraste norrland och hela halva tjocka släkten! Så vi börjar denna underbara dag med att prata om pungdjur och ett prov om lag och rätt, tjenixen!

Två dissar på en dag

Idag gick jag och Frida och kollade in lägenheten! Den var ganska så perfekt för oss och låg i ett fint och lugnt område. På vägen dit fick jag äntligen ett samtal från rekrytering till kolmården där de snällt förklarade att jag inte hade fått jobbet(kul!). Sedan nu när jag kom hem så kollade jag min mail och till min förvåning hade jag ett mail från espresso house där jag också sökt jobb. Dock stod det rakt upp och ned, du har inte fått jobbet och din ansökan raderas(typ) och det var ju roligt. Två ratningar på en dag, inte bra för min självkänsla... Nu ska jag och och Frida plugga till samhällsprovet imorgon, bajs.

Film tajm!

Ska springa iväg till köket nu och göra mig några rostmackor med pastej(mums!) och te för att sedan skutta iväg till Frida och Per för lite film :'D Egentligen skulle vi ha pluggat till ett prov på torsdag men varken jag eller Frida är särskilt pepp på det så därför satte vi upp Svärdet i stenen på schemat istället! Kanske inte det bästa beslutet men jag är ju trots allt en sista minuten pluggare!
P.s. På onsdag kommer min älskling hem så jag hinner träffa honom innan jag drar upp till Kalix på torsdagen för lite mer än en veckas påsklov!

Jag saknar dig, jag saknar dig!

Läste ut boken Jag saknar dig, jag saknar dig! idag så därför tyckte jag att det var dags att se filmen och så gjorde jag det. All den känslomässga tumulten som skapades inom mig gjorde mig sentimental och blödig, dessutom började jag sakna mina systrar och tänkte på hur hemskt det skulle vara att förlora dem. Det bringade också tillbaka minnen av Mary Karlsson, vila i frid, som var min bästa vän. Hon gick bort för några månader sedan. Och sedan började jag tänka på Edd Gould som gick bort för bara några dagar sedan och då blev jag också ledsen.
Det jag vill komma fram till är att jag inte skulle kunna leva utan de människor jag har omkring mig. Mary var en uppvaknelse som fick mig att inse att hålla koll på mina älskade och låta dem veta att jag älskar dem gränslöst! Alla mina närmsta har någon gång hört mig säga "Jag älskar dig!" men alla har inte tagit det seriöst eller inte vågat säga det tillbaka men det gör inget, jag vet att ni alltid kommer finnas där för mig ändå.
Boken och filmen har också triggat igång mina slumrande skrivar instinkter, därför har jag bestämt mig att börja skriva en bok baserat på mitt liv fram tills nu, min uppväxt, min familj, alla flytter, mobbningen, vännerna, de bortgångar och sist men inte minst, alla de beslut jag tagit som resluterade mig i Norrköping, över hundra mil hemifrån. Den kommer såklart ingen få läsa utan den kommer mer funka som en lärdom, att jag ska ta vara på det jag en gång hade och det som jag har nu. Som Amber Deckers skrev i sin bok "Ella mental and the good sense guide", -Never regret something that once made you smile.-

Den känslan är obeskrivlig...

I don't feel like it

Skolan börjar om en kvart och jag är inte pepp. Tur att det bara är en kort vecka och på torsdag åker jag ju hem! Saknar verkligen hemma men jag har svårt att förstå att det fortfarande är skoterföre där på dagarna och skare på mornarna medan här blommar blommorna för fullt. Ha en bra måndagsmorgon nu!