Tror jag ska ta bort bloggen

Det känns som att den har tjänat sitt syfte, jag skriver ju aldrig! Har bättre för mig nuförtiden. Nu ska jag till exempel börja städa och packa medan jag ser Superman - the movie, jag flyttar ju trots allt hem om 6 dagar.

Ett moln runt brösten

Jag köpte en bikini igår eftersom jag inte har någon. Nu har den bikinin ersatt alla mina bhar. Den är så grymt skön! det är som att ha något mjukt och fluffigt runt dina bröst, jag har inte känt ett sådant stöd på lääänge! Nog pratat om mina bröst. Igår hade vi mösspåtagning som sagt och kvällen vart lyckad! Sög i mig en vinflarra och dansade fastän hjärtat brister(citat ur en låt). Dock vart jag lite för full tror jag för helt plötsligt så gick jag hem av ingen anledning alls, och jag som hade så himlans roligt! Aja, det var kul medan det varade. Idag blir en chilldag.

Typ mösspåtagning och grejer

Idag tog vi på oss studentmössorna i skolan, tycker fortfarande att de är hemskt fula och passar inte till många kläder men det är ju sagt att man ska ha på sig dem sista veckan så vi kör väl på det. Ikväll ska ett gäng från klassen ut på mösspåtagningsfirande på Hugos och jag är en av dem, det blir nog roligt. Även fast det är en timmes köväntan för att få komma in till ett alldeles för överbefolkat dansgolv för att bli armbågad och trampad på, eventuelt skaka lite på rumpan mend et beror helt på om man för en sekund får en dm svängradie-plats till övers. Fick en glädjade nyhet från mina classmates idag dock, vi är lediga imorgon! Jag ska vara ute och trängas hela natten lång. Helgen blir lugn, ingen mer utgång för min del förutom när vi har lärarmiddagen på Hugos på tisdag eftersom då ingår inträde i priset <3
Nu ska jag vara produktiv innan förfesten och hämta damsugaren, kanske sortera lite kläder osv. till flytten. Gud vad jag längtar.

Lugna puckar!

Sitter och funderar lite efter dagens springtur. Jag vart lite besviken på mig själv idag, jag har gjort stora framsteg på så kort tid men idag var jag nästan sämre än igår. Kör jag slut på mig eller vad är det? Det var femte dagen i rad jag sprang nu, kanske jag ska ta en dags paus och se om det blir bättre.
Just nu låter jag Hellbillies fylla min öron och lugna min puls, åh de är så bra <3
Coola gubbarna i Hellbillies!