Tingsrätten, here we come!

Ska snart hoppa på bussen in till stan! vår samhällslärare kom igår och sa att vi skulle få åka till tingsrätten för att kolla på något, vad det var kommer jag inte ihåg. Det kommer nog bli kul så jag slänger i mig lite frukost + kaffe och sen bär det iväg!

Skulle kunnat bli bättre

Drar igång en asbra rulle
Men kvällen hade blivit fulländad med en påse naturchips... </3
Bilden tagen från http://johannes.leafstudios.se

En fin bild tycker jag

Solen strålar, är sommaren här?

Gosh vad den strålar och har sig utanför mitt fönster just nu! ska springa ner till Maja och skynda på henne till Ö och B för att inhandla en pärm medan solen är framme! Läste just ut Bilbo - en hobbits historia, den var bra! jag rekomenderar den varmt om ni gillar humoristisk fantasy!

I fancy pretty dresses, they make you feel better

Ska snart gå och nanna kudden men tänkte slänga upp en supersnabb men relativt dålig bild på min nya klänning som jag köpte från H&M.
Me <3 it! Dock levde den inte upp till "studentstandard" som jag hade hoppats på att den skulle så jag kommer fortsätta leta efter den perfekta studentklänningen!

"Stor" städning

Bestämde mig för att min version av stor städning vilket var, ta upp kläder från golvet, damsuga och torka alla plana ytor i rummet. Detta tog typ en timma och sen var jag klar(ironiskt eftersom när andra stor städar så kan det ta hela dagen).
Till min stora fötjusning så såg jag att jag har fått in pengar idag så snart bär det av mot konsum för att hämta ut min efterlängtade klänning! Kan ju passa på att säga att hm inte är de snabbaste på att skicka sina internetbeställda varor. Det tog ungefär två och en halv vecka innan det skickades och då skulle det ändå ta 2-3 dagar innan det kom fram...
Further more så sa en kompis(som jag inte har träffat på över en månad vilket är konstigt eftersom vi går i samma klass) att hon skulle komma förbi en sväng ikv och umgås vilket ska bli kul! Nu ska jag springa iväg och fixa med lite tvätt! Hejsvejspotatisfejs!





Förövrigt en bra och underskattad låt!

Nyttig frukost?

Idag är första skoldagen för mig på drygt en månad! vaknade precis och min frukost består av naturgodis och lite kaffe. Idag måste jag handla, jag har ingen mat här.

Tried and failed, good night

Försökte förgäves ändra min design till ett mycket snyggare gratis tema men den ville inte så jag ger upp! iaf för ikv. Fick smaka sheperd's pie idag för första gången då pojken mins mamma hade lagat, gottgott!

En liten dikt som beskriver hur jag känner just nu:
Mitt huvud gör ont och mina ögonlock är tunga, måtte jag drömma om enhörningar som kan sjunga, i denna döende värld jag ingen vila får, kanske jag i drömmarnas väld kan sova gott i dess himmelska vrår. Dagen som kommer är en dag för mycket, en sådan dag man gapar efter hela stycket, alla vet ju vad som händer då, inget av det man vill ha man kan få. God natt.

Lite skillnad på vädret kanske...

Såhär ser det ut hemma i Kalix just nu
Och såhär ser det ut i Norrköping just nu
Var trivs jag bäst?? uuh, jag vill tillbaka!

On set!

Finally in Norrköping! Kom hem för ungefär en timma sedan och den timman spenderades i duschen för en sak känner man sig när man har åkt nattåg och det är smutsig! En sak gjorde mig dock orolig idag. När jag skulle byta tåg i Stockholm hade jag inte fått min biljett till nästa tåg, så jag satte mig på min plats och hoppades på det bästa. Som tur var såg konduktören inte mig av någon anledning så jag slapp tjafsa om bokningsnummer och skit! Nu ska jag ringa pojken min och höra hur sjuklingen mår idag.
Hadebäst!

Making ready for greatness

Snart drar jag mig ner mot Norrköping med nattåget från Luleå. Usch vad jag har saknat min lilla pöjk so ack så snällt ska hämta mig från tågstationen imorgon! Känns lite deppigt att lämna mitt älskade norrbotten men vad kan man göra? Någon dag ska jag flytta tillbaka och stanna här! Elle så drar jag till Norge som systra mi men man vet ju aldrig vad som kan hända! Mina vänner skulle komma och säga hejdå till mig idag men än så länge har jag inte sett röken av dem så jag antar att jag är forever alone.
Funderar på att ta av mig alla kläder och hoppa ut i snön eller nått!

Tänkte att det kanske var dags igen...

Tänkte att jag skulle blåsa liv i mitt gamla bloggliv igen men denna gång en mer naturlig och inte lika tillfixad som min förra. Den sa jag skulle vara en filmtipsblogg men FAIL-stämpeln låg precis runt hörnet.
Jag är som pånytt född inom bloggvärlden och jag vet att det kanske inte kommer vara så många som kommer läsa min blogg men kände att jag behöver en plats jag kan skriva av mig på.
Kan börja med att ta upp det här med skidor på tv.
Jag tror att nästan varenda hem i Sverige har det som lite av en tradition att ha teven på när det är skidor det handlar om och då pratar jag om vilken skidsport som helst! skidhopp, längdskidor, slalom och varför? man har på teven men man ser knappt på det. Kanske är det det trygga pratet i bakrunden, de konstant ringade ljuden från publiken som får en att känna sig svensk? Att man på något sätt fortfarande är en del av det kalla norden där skidsporten föddes?
Jag tycker iallafall att det är mysigt! jag känner mig hemma när man hör teven. Det spelar ingen större roll hos vem jag är. Så fort jag hör ljuden så känns det som hemma.
P.s. Jag ska jobba med min design och försöka förstå mig på alla stilmallar och koder och till slut få fram en fulländad en!(med viss hjälp av andra)
Ha en bra dag nu alla glada små rumpnissar!
En fin bild tycker jag, på mig och en av vargarna på kolmårdens djurpark(Jadis). Visar lite vem jag är! En tjej som älskar djur!(speciellt hundsläktet)