Martin Stenmarck, du förgyller min vardag <3

Sitter och kurar ihop mig i sängen till Martin Stenmarck, älskar fasen den snubben. Om tio minuter blir det ut på en springtur och klockan nio blir det film med bästa Jennifern i hela världen! Just friends står på schemat och det är redan uppbullat med chips, pop corn och saft! Trevlig kväll nu va?!
Underbar film btw <3

Mums mums!

Sitter och namnammar på en skål med hallon och björnbär i havremjölk, så gott! Jag lägger dock inte upp någon bild på det eftersom det inte ser så vackert ut... Ska in till Ingelsta tror jag med Maja om ett tag och sedan plugg och avslutande med en spring tur! Härligt härligt! Imorgon är det prov i marina däggdjur och min lärare i det råkade ut för en olycka, så hemskt... Jaja, man får se framåt och fokusera på det posititva! Ha en bra torsdag nu allesammans!
Slänger upp en charmig bild på mig! Dags att börja bjuda lite mer på sig själv.

Börjar arta sig!

Min hälsosammare livsstil börjar arta sig, så som springadet! Jag börjar kunna springa längre sträckor men jag är inte ens i närheten av att kunna springa en hallvtimma i sträck. Dock håller jag humöret uppe och fortsätter kämpa! En dag måtte jag ju kunna :D

Nu är det inte länge kvar till STUDENTEN! :D Kommer bli jobbigt att lämna alla men fyfan vad jag längtar hem! Fast man vet ju aldrig om framtiden kallar tillbaka mig till Norrköping...

Ärende runda innan kvällen!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen innan jag springer iväg på en massa ärenden! Ikväll så ska jag på födelsedagskalas så det ska bli trevligt! En av mina vänner fyller nämligen 19 idag. Ingen speciellt ålder men en födelsedag måste ju firas! Dock har jag inga pengar på presenten kommer om några dagar då pengarna rullar in igen. Ha en bra Tisdag nu allesammans!

Musik... Suck.

Sitter och träglar på min musik uppgift där man får en gammal låt och ska göra den lite nyare. Jag tror jag har lyckats men jag behöver bekräftelse så jag tänkte gå ner till Maja och höra vad hon tycker. Eftersom texten är lite gammeldags vet jag inte riktigt hur det låter. Låten jag gör om heter Sång om syrsor, ni kan ju kolla upp den om ni vill! Jag har bastat också! det var jätteskönt ochvi satt ovanligt länge i bastun, kanske en och en halv timma nästan! :O jag som brukar palla en kvart bara. Behöver lite omväxling snart känner jag men det är ju trots allt mindre än en månad innan jag flyttar hem <3 Längtar som f*n :') Kommer ju såklart sakna alla här nere men inget slår norrland, tyvärr. Peace.

Två anledningar till varför jag vill kunna springa länge...

Kom precis hem efter en powerwalk runt strömmen. Jag vill ju kunna springa till slut men min kompis sa att man måste börja smått eftersom min kropp inte är van med att springa. Dock tänkte jag tänkte förklara lite snabbt varför jag helt plötsligt vill kunna springa länge utan problem.
1. Jag skulle ha en högre överlevnads chans om det helt plötsligt utan anledning blev en zombie apokalyps.
2. För att kunna prestera bättre vid ansträngande moment i arbetslivet(eftersom jag också har börjat träna mina arm muskler/magmuskler).

The morning from hell

Vaknade imorse och började direkt nysa och ögonen rann. Sedan hörde jag att de klippte gräset utanför huset, det förklarade allting. Idag ska jag dra mitt lata arsel till apoteket och beställa hem mer Aerius och Grazax, this shit is killing me!

Springa var det ja...

Min springtur var inget annat än pinsam. Jag powerwalka fram till det stället jag bestämde att jag skulle springa ifrån och när jag väl kom igång sprang jag ungefär 300 meter och sen kajka jag! Min kondition är ju = 0, men inte fan trodde jag att den var SÅ illa! Aja, jag powerwalkade resten av vägen hem i alla fall och det måste ju vara värt något. Sedan när jag kom hem hade jag svårt att bestämma mig. Ska jag fortsätta att träna upp mina springingskills eller ska jag börja med mitt energiska powerwalkande på heltid igen. Det hade ju varit roligt att kunna springa en km utan att ramla ihop på backen och få andnöd även fast jag hatar att springa. Jag vill i alla fall bli lite mer hälsosammare så jag ska nog börja med powerwalk och sedan efter ett tag börja springa. Jag tror att min kropp fick en smärre chock när jag började bara sådär...

Idag är det Norges nationaldag! :D Yippie! Önskar som vanligt att jag var i vackra Norge idag, som precis alla andra 14 år(räknar inte med mina första levnadsår eftersom då kunde jag inte tänka, typ). Jaja, får försöka teleportera mitt sinne in i Magdas och Sandras(skumt men true) så jag också får vara med och fira!
Det hurrar vi med att sjunga första versen ur Norges nationalsång!
Ja, vi elsker dette landet,
som det stiger frem,
furet, værbitt over vannet,
med de tusen hjem.
Elsker, elsker det og tenker
på vår far og mor
og den saganatt som senker
drømme på vår jord.
Og den saganatt som senker,
senker drømme på vår jord.

Armadillo

Såg precis filmen Armadillo och den kan jag starkt rekomendera! Nu sitter jag och ser på Americas next top model och bestämde mig precis för att gå ut och springa lite, vilket jag ALDRIG gör! tänkte kanske att det är dags att ta tag i min hälsa. Sedan kommer jag att plugga och se på film antar jag, eller läsa min bok. Vilken underbar helg jag har, not.

Skit skulle jag säga, en det gör jag inte!

Jag är så skol less just nu, väl till pass såhär 5 veckor till studenten! Dessutom känns det som att jag håller på att bli sjuk eftersom jag är så trött hela tiden. Imorgon är det prov på pungdjur och jag som har pluggat så mycket! Det är väldigt mycket i luften just nu som jag måste ta hand om i skolan men jag känner att det håller på att brista. Blä.
Jag vill bara åka hem till Kalix och dö!

I'll fly away on a trip to your heart

In ancient Greece, throwing an apple to a woman was considered a marriage proposal. - Somebody wanna throw me an apple?

Hade ju faktiskt roligt igår i alla fall

Igår kom jag in på ett evangemang på facebook. Det handlade om att demonstrera utanför kolmården för att de skulle släppa delfinerna eftersom de led i fångenskap. Det var inte många som skulle dit men gud så roligt jag hade! Det var väldigt många som argumenterade emot deras påstående med ren och skär fakta om att de inte alls lider, utan lever ett bra liv. Men de kom med argument som: Det är fel att ta delfiner från det vilda, de kan inte beta sjögräs på botten och att de lider så att de hellre måste dödas än få leva lyckligt som de är. 
Jag kunde såklart inte hålla mig från att kommentera deras inlägg ooch förklarade för dessa människor att de inte är viltfångade, äter ABSOLUT inte sjögräs och att de inte lider någonstans. Det var lite tråkigt eftersom ingen argumenterade emot mina kommentarer men det var i alla fall roligt att läsa andra personers diskussioner. Det är nästan så att man ska åka dit och titta på när dessa 20 pers ska gå utanför ingången och skrika "SLÄPP DELFINERNA ELLER DÖDA DEM, DE LIDER!" x'D

Sved till en aning i hjärtat men sedan blev det varmt

Tog med mig en bok som har stått hur länge som helst i bokhyllan i mitt rum hemma i Kalix, Grottbjörnens folk. När jag nu tänkte börja läsa den så fick jag hjärteont. När jag öppnade första sidan så stod det "Monica Lundbäck", då blev jag lite sorgsen. Monica är mammas syster, alltså min moster, som avled när min kusin(hennes son) bara var några år gammal. Fick nästan lite skuldkänslor över att jag tog med den bara sådär utan att kolla i den först, mamma kanske hade velat ha den hemma... Ja ja, nu läser jag den i alla fall och den är bra PUNKT SLUT

Drenched so hard, I turned into water

Nu har jag äntligen kommit hem efter Göteborgsresan! Det regnade hela vägen dit och slutade inte förrän vi kom ut från Universeum. När vi kom in i vandrarhemmet och packat upp och grejat så kom Malin och Jessica och frågade om jag ville följa med till O'learys och kolla in Sverige-Tyskland matchen men lilla Hanne hade ju såklart lämnat legetimationen hemma men det märkte jag ju inte förrän jag var där. Så jag gick tillbaka till hemmet men då blev jag inbjuden till att gå och käka på restaurang så då gjorde jag det istället. Den maten var nästan det godaste jag ätit! Nu på morgonen så for vi iväg till Borås djurpark för att kolla lite där, men så klart var det tvungen att ösregna hela den tiden(gör det fortfarande btw) så jag blev så blöööööt! Även fast jag hade regnjacka. Det ironiska med denna lilla tvådagars resa är att vi får matersättning för den, eftersom det var på skoldagar och den ligger på 50 spänn. Jag måste ha köpt mat för 2-3-400 bara för att vi var tvugna att stanna på de dyraste matställena! För att nte prata om restaurangen inne på Borås djurpark! Jag såg på menyn att man kunde köpa köttbullar med potatis för 85 kronor och det var ju inte så farligt. Man kunde välja mellan barn och vuxen portion, barn var billigare men jag valde vuxen. När hon hällde upp på talriken och ställde den på bänken var jag påväg att säga, ursäkta men jag skulle ha en vuxen portion och inte barn, för på talriken låg det 6 köttbullar och tre små jävliga potatisar. Jag hade fel, det var en vuxenportion. 85 JÄVLA SPÄNN FÖR SÅ LITE MAT!! Det förstörde min dag.
För övrigt så har jag ont i magmusklerna för att jag skrattat så mycket dessa två dagar :')

Allt annat än skola

Vi har religion B just nu och jag gör allt annat än lyssnar på läraren. Jag sitter på fb samtidigt som jag skriver på en liten novell eller vad det nu är. Sedan sätter hon på en film och sätter sig bredvid mig för att titta och säger, Hanne du måste ju titta på filmen. Min respons - utan att titta upp från datorn och skrivandet, nämen jag lyssnar! No way in hell att jag lyssnar, skit tråkig film ju! Just nu känner jag för att skita i lektionen och gå hem och äta men näh, kan ju inte få skolk såhär nära studenten. Eller kan jag? Uugh, jag vill inte ha den här lektionen just nu!

Lika fri som fågeln!

Nu är det gjort! Nu kan jag breda ut mina vingar och flyga vart jag vill, det finns inget som stoppar mig! Jag kommer dock sakna vissa människor här i Norrköping men jag ångrar mig inte en sekund för nu kan jag börja planera den framtid jag alltid velat ha!

För övrigt så sitter(ligger) jag och ser film, en legofilm. Ganska okej faktiskt! Hade varit helt underbar om jag sett den när jag varit 6-7 år då jag var som galnast i lego.

Idag ska det ske

Nu har jag bestämt mig, there is no turning back. Idag ska jag göra det och jag kommer inte ångra mig! This is what I want and I know that now.

Trevligare hemma fest får man leta efter

Igår var jag ju som sagt på födelsedagskalas för två pers samtidigt, både för igår och idag. Det kan jag säga var den trevligaste hemma festen jag någonsin varit på! Danne, du lyckades! Träffade massa nya människor och träffade också gamla vänner som jag inte sett på evigheter, så roligt! Däremot kan jag ju inte säga att jag mådde pefekt imorse men nu börjar det ordna upp sig. Därför så ska jag gå till köket nu och äta lite frukost.
Jag säger som jag skulle ha sagt igår, men får bli idag isället. May the fourth - be with you.
Justja! Ikväll så ska jag, Tim och en kompis till mig gå och se The Avengers på bio! Äntligen!

Hanne funderar...

Tänk om livet skulle vara som en enda stor såpopera? hur skulle man ens orka vara lite lycklig och glad om allt bara blir komplicerat och överdramatiskt. Att allt utspelar sig till cheezy kärleks musik eller dramatiska truddilutter, fyfaaaan vad jobbigt! Jag är glad över att jag lever ett simpelt liv, utan äcklig musik som spelas i bakrunden hela tiden :)

So I put my hands up, they are playing my song!

Idag är det födelsedagskalas! Lilla Danne fyller 21!... tror jag... Så om någon timme ska jag börja göra mig fin. Dock orkar jag inte sminka mig, smink är överskattat. I alla fall idag.

I just met you and this is crazy, here's my number so call me maybe

Usch, fy och blä! allt bara fuckar upp sig just nu, eller egentligen inte, inget är förändrat men allt är annorlunda som man brukar säga. Jag är så extremt kluven just nu så jag känner nästan hur jag går sönder men som vanligt överdriver jag! Jag gör problem större än vad de är! Super easy, really, but what to do, what to do...
Jag kör min "Må bättre metod", sätter på lite sorlig musik eller en sorlig film, gråter en skvätt och sen är jag good to go again! Imorgon är det redovisning, wish me luck!

Blev inte så illa i alla fall!

Som jag skrev i mitt förra inlägg så sa jag att det skulle bli den värsta valborgen någonsin, där hade jag lite fel. Det vart inte värsta grejen som vi hade hoppats på men i brist på annat så drog jag, Frida och Per till En god vän inne i stan och käkade plankstek! Hur god som helst, jag lovar. Det blv ännu trevligare efter ett tag för då kom en trubadur in och började spela låtar. När klockan började närma sig nio tror jag, så for vi till Per och tittade på deras egna majbrasa och det var mysigt. Sedan sa vi att vi skulle hem och basta och sedan kolla en film men det blev så sent så jag gick hem till mig. Klockan var kring elva då coh jag var egentligen trött men i stället för att sova kolla jag på Chronicle och The Adventures of Tintin, den nya då och somnde inte försän vid tre!
Så nu idag sitter ja och pluggar lite till provet jag ska ha imorrn och funderar på omm jag ska skriva kart artarbetet om Narvalar innan jag far till Tim, ha en bra ledig Tisdag nu allesammans!