Brandsta city släckers

Värmer upp till krogen med lite nostalgimusik! <3 Ha en underbar lördagskväll!

Nog klart som f*n att det skulle bli så IGEN

Jag blir så less. Dagen började bra och slutade i ett vredesutbrott, fyfan. För er som vill veta vad så är det bara ta upp telefjonen eller knacka på min dörr för offentligt behöver det inte vara. Jag vill bara att ni ska veta att just nu är jag arg och besviken, punkt slut.

BOOM! from heaven

Igår var det sömnens dag för mig. Jag sov från att jag kom hem från skolan, vilket var vid typ halv fem, tills halv åtta. Sedan gick jag och la mig vid tolv och vaknade idag vid halv elva, that is some crazy shiet! Jag skulle egentligen gå ut för att fira min kompis Mathilda igår som fyller 19 idag men jag somnade... Så jag kör idag istället! fast med andra människor och idag är jag faktiskt pepp, även fast jag måste sprätta hundra spänn på att komma in!

För övrigt så vill jag träffa min pojkvän idag! Har inte träffat honom på en hel vecka! Fast man kan ju tycka att jag borde vara van vid detta nu bara för att et inte är första gången jag inte träffat honom på en vecka, han jobbar ju faktiskt i skåne.
BTW!
Fick plötsligt tre fina kommentarer från tre random people så vill bara säga tack dem för det!



Dunderhumor <3

Du försvann som en vind

Börjar känna min dansbandskärlek komma tillbaka, oh sweet Lasse Stefanz <3

Jenna Marbles

I freakkin love her

Sorgens dag

Vi alla borde hylla Edd Gould, skaparen av eddsworld, som på söndagsmorgonen dog i cancer. Efter sex års kämpande gav hans kropp slutligen upp. Han blev bara 24 år gammal.

Sovmorgon

Har en långsovmorgon idag och börjar inte försän halv ett! men ska dock ha utvecklingssamtal direkt med min mentor som inte direkt tycker om mig, yey...

Seems to be a fair trade

Mr Weeble does it again.

Intressant dag...

En fartfylld dag med ett prov, ett besök till norrköpings katolska kyrka, två muséer och en fika! Livet leker och är härligt! Saknar dock min pojkvän. Passar på att slänga upp lite bilder från dagens äventyr!

Bilden är tagen på en stad i miniatyr inne på Stadsmuséet.


Tyckte påskfjädern var så adorable när den hängde ensam i trädet så jag var tvungen att ta kort på den.

Detta är en bild på ett skat-bo som skatorna har byggt på hela våren. Det är väldigt vackert eftersom det är byggt runt hela toppen på granen.

Fail x 2

När jag var och handlade så tänkte jag, jag måste köpa fryspåsar så jag har. Sedan blev jag sugen på att köpa riven ost och häva på maten så när jag kom hem bestämde jag mig för att koka lite nudlar med riven ost, oj vad gott! men när jag skulle hälla osten på nudlarna så tycker jag att det luktar lite konstigt och så läser jag på förpackning "Pizzaost". Det var fail nr 1. Sedan tänker jag, aja jag kan väl frysa in den med mina nyinköpta fryspåsar. När jag tar fram kartongen och öppnar den märker jag att jag har köpt de minsta fryspåsarna jag någonsin sett. Det var fail nr 2. Jag borde verkligen börja läsa på förpackningar så jag vet vad jag köper INNAN jag köper det. FML.

I am addicted to coffee

Nu är det officiellt, jag är beroende av kaffe. Mitt kaffe tog slut igår så jag drack inget i morse och snacka om att jag har haft ont i huvudet HELA dagen!(still have). Fick underhållet idag som tur är så nu ska jag gå till konsum och handla mat + kaffe <3
Jag må vara beroende men det är för gott för att sluta dricka det! och det är ju inte farligt för kroppen som tur är!

För mycket distrationer

Jag blev galen tidigare idag när jag försökte plugga. Jag känner mig så instängd i mitt rum så jag sprang ner och drog med mig Maja ut på en lång ta-fina-bilder-promenad men bilderna blev inte så vackra som vi hoppats på. När vi kom tillbaka så toppade vi dagen med en bastu och trevligt sällskap, ibland är livet gött å leva.
Pojken min åkte hem tidigare idag för att träffa sin brorson innan han skulle åka hem. Nu kommer det dröja en vecka innan jag får träffa honom igen T____T

Sweet slow sunday

En seg söndag, som en söndag ska vara. Ligger i min bäddsoffa och pluggar lite samtidigt som jag kollar på tv, de är livet de! Saknas bara en kall och choklad.

Utkonkurrerad av en fyraåring...

Nu sitter jag själv i Tims rum bara för att hans brorson har kommit på besök som är fyra år. Jag försökte få kontakt med honom men han ville bara vara med Tim T___T så jag sitter här själv och vet inte riktigt vad jag ska göra... Funderar starkt på att gå hem eftersom lillkillen kommer vara här tills imorrn så den enda chansen jag har att få lite quality time med pojkvännen är inatt och ja, jag vet inte om jag orkar vänta x)
P.s. Vädret är underbart! tog en promenad in till Strandhugget idag, ingen bil här inte!

The best breakfast ever!

Vaknade för ett litet tag sedan så nu ska jag dra mig mot köket för lite frukost, I think I will make hotdogs <3

Jag blir så stolt över min klumpighet <3

Lyckades välta en halvliter vatten på mina skolpapper på skrivbordet, tur att min dator inte stod där denna gång iaf! Då hade jag varit datalös, IGEN! Damn you, tasty water...

When I'm alone my head starts to spin

Hur kommer det sig att jag ser en värld av död
När du ser en värld av liv?
Hur kommer det sig att jag ser förödelse
När du ser städer?
Hur kommer det sig att jag strävar efter natur
När du strävar efter samhällen?
Hur kommer det sig att jag ser människan som ond
När du ser människan som god?
Hur kommer det sig att vi båda vill se en ljusare framtid?
Är det jag som är negativ och du positiv eller är det jag som är positiv och du negativ?

Forever alone - The story

Det var fredagskväll och lilla Hanne satt, forever alone, på sitt rum och suktade efter godis. Helt plötsligt dök en ande upp och sa "Bara för att du är så ensam ska jag ge dig en önskning.". Lilla Hanne tänkte efter noga innan hon sade "Jag vill ha ett fartyg så jag kan segla jorden runt!". Anden gjorde som hon sade och försvann. Efter att anden poffat bort hittade hon en nyckel till fartyget och en lapp på golvet där adressen till hamnen dit anden poffat fartyget. Nu ska jag leva loppan och se hela världen! tänkte lilla Hanne och började genast att packa inför avfärden. När allt var klart satte hon sig i sin lilla ubåtsbil och körde till hamnen. När hon packat ombord allting och ställt sig framför rodret kom hon på en sak, en väldigt viktig sak. Hon hade ingen aning om hur man styr ett fartyg och eftersom hon var forever alone hade hon inga vänner som kunde hjälpa henne med det. Så Lilla Hanne satt där och grät i sin ensamhet till tidens slut. THE END.

Min power runda <3

Denna ska jag gå idag igen!
Isn't it beautiful? (':

Vindruvor = myyys

Har precis kommit hem från en promenix till konsum med Maja där det inhandlades drovur och choklad. Nu ska jag avnjuta dessa till en av min barndoms favoritfilmer, Peter Pan <3

Bloggpaus...?

Jag vet inte vad som har tagit åt mig, jag har typ helt slutat att blogga?! har typ ingen insoiration längre och bara skriva om mitt vardagsliv är ju tråkigt eftersom inget händer. Förutom att jag tog en dunder-power-promenad igår på ca 2 h och 20 min, måste ha gått lite över en mil. Idag är mina ben döda och jag börjar skolan om en kvart. Bye.

Moodbooster

Hotheaded

En skata försöker sig på att hacka hål på plåten på mitt tak, stupid bird.. Jag är verkligen en hetskallig brud som kan blåsa upp över lite om jag är tillräckligt känslig. Misa don't like it! Nu ska jag skriva ett referat och sedan ska jag till Eksund. Bye.

Varför ska det vara så jobbigt för?!

Jag har kommit på meningen med förhållanden. De ska göra en allmänt förvirrad och dum i huvudet. Jag blir tokig på allt sånt skit och blir överkänslig och överanalytisk gällande allt! Jag har äntligen fått reda på hur det är att vara en riktig tjej, and I don't like it at all...

Waiting on the world to change

En väldigt skön låt <3

Säkerhetsmöte...

Kom precis hem från skolan efter att ha gjort ett omprov i foderstatsberäkning men ska snart tillbaka. Vi har nämligen säkerhetsmöte för alla som bor på elevhemmet i skolan klockan sex. Efter det blir det hem, lite plugg och sedan börja göra sig iordning för lite onsdagsparty på Hugos! Alkoholförtäring är överskattat så det blir en nykter kväll(precis som alla andra senaste dansnätter jag haft), man uppskattar den mer då. Ett minus kan vara att man lättare känner av smärtan i ben och fötter... Hoppas till Gudarna att jag vaknar i tid till skolan imorrn!

Omskärelse/könsstympning

Detta är normalt inom vissa religioner runt om i världen men är inte detta det mest onaturliga man kan göra inom dessa religiösa vägnar? De tror på att människan skapades i Guds avbild men likväl ska de börja rota runt och ta bort en massa där nere för att de anses som ett starkare förbund med mannen i himlen. Att män blir omskurna är ett måste inom t.ex. Judendomen, men hur tusan kom de på att kvinnan skulle omskäras? Någonstans bak i tiden måste en man ha blivit förbannad på sin kvinna och tänkt, hon ska fan inte få njuta av sex och hon ska genomgå extrem smärta när hon ska föda barn. Eller att en kvinna tänkte "varför ska männen få ett närmare förhållande med Gud och inte vi?". Vissa kvinnor anser att bli omskärd är något vackert, sänt från Gud men om man kollar i alla heliga skrifter så står det ingenting om kvinnlig omskärelse utan bara manlig. Detta är då något som människan kommit på.
Jag är dock inte ute efter att göra folk ilskna(inte för att så många människor läser detta men ändå). Ville bara få det ur mig efter att jag såg en dokumentär om hur människor försöker avskaffa kvinnlig omskärelse i Afrika genom att informera runt om i byar.
... Tack.

Filip och Fredrik

Äslkar detta program! dessa killar är så jäkla sköna och folket de möter är så intressanta. Riktiga människor och inget fejk tjafs!

Så less på skolmaten

Jag är nog inte ensam om att tycka att skolmaten smakar bajs! Idag stod det att vi skulle få korvgryta och då tänkte jag, men mamma korvgryta är ju jättegod så skolans kanske också är det men ack så fel jag hade. Vem får idén om att tillsätta ett överflöd av CURRY tillsammans med skivade prinskorvar och KARDEMUMMA i en sås om såg ut att vara mjöl och vatten blandat med piss. Jag tror att vår mat är sämre än mat äldre får levereade hem, skamfullt! Hur kan de med gott samvete servera sådant till oss och förvänta sig att vi ska hålla oss mätta hela dagen på den sörjan! jag kunde inte ens äta hela min talrik för det började svida i min mage. Lärarna säger att de inte kan påverka men att vi kan. Ändå säger de att mattanterna gör så gott de kan med de 25 kr per elev de har att arbeta med. Kan de inte bara höja lite, kanske till 35-40 kr per elev. Vi skulle kunna få så mycket bättre mat.

Ett bevis på att han inte är här så ofta

Jag fick en gratis bäddsoffa igår som jag nu har ställt in på mitt rum och för att gör detta så var jag tvungen att möblera om en aning. Så igårkväll när pojken skulle komma(han visste inget och han hade inte sett något) så går han bara in, slänger jackan PÅ SOFFAN och tittar på mig. Jag står ju och glor tillbaka med en menande blick. Det tar ca 3-4 minuter till jag gör en blick och nickning mot soffan och han säger "Åh! du har fått en soffa!"... *Facepalm*

En lååångpromenad

Eftersom det var så extremt bra väder idag bestämde Maja och jag att vi skulle gå på en promenad men vi visste inte riktigt vart. Det slutade med att vi kom in på en skogsstig där jag hittade ett träd att klättra i och sedan ut på en väg i skogen. Efter ett tag kom vi ut på en lerväg och bredvid en åker såg vi ett jakttorn som låg ned så vi ställde det upp och satt i det ett tag. Sen tänkte vi "Vi kollar på Majas GPS och ser vars vi är!". Då visade det sig att vi var väldigt nära Eksund där min pojke bor så vi bestämde oss för att gå till honom och hälsa på. För att komma dit var vi tvugna att korsa en blöt och lerig hage och klättra under taggtråd och när vi NÄSTAN var framme så kommer han i bilen och ska in till stan och handla med hans kompis. Vi följde med och gick sedan från affären och hem. Totalt måste vi ha gått runt en mil! Vi hann till och med kolla in en kyrka på vägen! Vi började gå runt ett och var hemma vid fem.
Jag är lycklig i ett träd <3

Inte okej Rihanna...

Igår natt såg jag Jimmy Kimmel på teve och då var Rihanna med och sjöng en liten sång. Det är vida känt att hon tycker om att byta hårfärg och senast jag såg henne hade hon rött hår(vilket hon passade bra i) men nu... Det finns inget mer fejk än en mörkhyad med illblont hår.
Men solen skiner utanför mitt fönster, snart ska jag väcka Maja så vi kan gå ut och ta en promenad (:

Slänger upp en random bild på mig och min syster, bara för att min blogg är bildfattig.

Film mys

Tittade på melodifestivalen med Maja och ja, Looren, du ägde hela skiten! Men det finns hedersnämnda som t.ex. lilla Ulrick, Molly och Lisa. Eftersom klockan inte var så mycket så drog vi igång Pom Poko som för den delen är en extremt bra film!

Jobbigt att sova två i en 90 säng

Efter utekvällen igår fick jag med mig en pojke hem men en av "mina" sängar är borta så vi var tvugna att sova två i min lilla säng! Jag är nämligen en sådan som MÅSTE ligga konstigt och riktigt bre ut min över hela sängen för att kunna få en god natts sömn. Så vi somnade vid två och jag vaknade halv sju så nu sitter jag här och kollar på teve medan han ligger och snarkar.

Nervositet gör mig kissnödig

Nu har jag kommit hem från gruppintervjun i kolmården och jag kan säga, jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv! under alla de där tre timmarna satt jag och var nervös men jag tror att jag höll masken bra ändå. Vid ett tillfälle babblade jag bort mig men jag hoppas de har överseende. Jag vet dock inte om jag kommer få jobbet eftersom jag inte har körkort men de sa att de IBLAND gjorde undantag... T____T
Jag sa att jag helst skulle vilja vara på kolusseum fast elefanterna skrämmer mig lite...
Ska gömma mina bekymmer och ta en öl med härligt folk ikväll! Ha nu en bra Fredag folket!

Svar på kommentar

Anonym: aah systrami, det sitter i mig också! Jag klarar inte av att stanna längre än ett år på samma place med samma människor, byter ut gamla vänner mot nya och skapar nästan aldrig långvariga kontakter med nåt! Gör som du känner, känn ingen press från min sida att besöka mig, kom om du känner för det. Vi har ju alltid skype, riight?;) Men Jag rör mig mot norrland över påsk och du är varmt välkommen dit du med såklart :)

Svar: Jag vill verkligen komma och hälsa på dig! verkligenverkligenverkligen! men jag har inte råd D: men när jag har jobbat ihop lite cash så ska jag komma och hälsa på! mer än en gång! :D

Det är svårt ibland

Jag har börjat få känslan av att kvävas av personer som förlitar sig på mig, på grund av löften jag gett som jag ångrar men detta kommer inte vara för evigt. Jag ska säga det rakt ut, jag vill inte bo i Norrköping längre men jag kan inte överge mina människor. Men en sak säger jag(av impuls eftersom jag vet inte hur jag kommer känna senare), jag kommer inte bo här hela mitt liv. När jag har tjänat lite pengar tänker jag dra utomlands eller flytta till Norge och bo där ett tag.
Detta kom jag på när jag fick en uppgift att göra till arbetsintervjun som jag ska ha på vildmarkshotellet i kolmården imorgon och det var, ta med dig en bild av ett djur som du liknar och jag tog renen. Den må vara korkad och springa runt på E4an och bli överkörda men för övrigt så passar den in på mig, en bit speciellt. Den stannar aldrig på något ställe under en längre period. Så har det varit för mig hela mitt liv. Jag och min familj har alltid flyttat runt och jag märker nu hur det fortfarande sitter kvar i mig. Jag kommer ihåg hur jag en gång fråga mamma, "Ska vi inte flytta snart igen? jag börjar bli less på att bo här." och detta var efter ca två år i den lägenheten.
Men jag vet inte... Hatar den här känslan...

Energidrycker

I am starting to like them....

Make Joseph Kony famous

Jag har äntligen sett videon KONY 2012 och det enda jag kan säga är, se den. Jag förstår budskapet och jag hoppas ni också gör det. Vissa av mina vänner säger "jag tänker inte se den bara för att alla säger att den är så bra och informativ". Snälla, gör inte så. Budskapet ÄR att göra videon känd bland vanliga människor. För om vanliga människor uppmärksammar den så tar snart kändisarna åt sig av den och gör den ännu mer känd vilket tillslut får regeringen i USA att ge med sig och fortsätta letandet efter Kony. Så sluta säga att ni inte tänker se den bara för att trotsa strömmen.
STOP KONY (kony,ugana,tri)
Pledge it.

Zumba, roligt men jobbigt!

Jag fick prova på ett gratis zumbapass idag på skolans friluftsdag och det var skoj! Svetten rann mot slutet och min kropp är helt slut nu! Sådärför slappnar jag av med en påse popcorn framför Grey's anatomy. Två gamla vänner kom förbi idag som jag inte har sett på ett tag, det var trevligt.
P.s. Jag börjar bli väldigt nervös inför intervjun på kolmården!

En bild från hjärtat

En bild som verkligen visar hur Krogh-Vennemoe's spenderar sina busiga och lekfulla dagar. Här sitter nämligen Hills i egen hög person och lurar i äppelträdet vid min skola <3

Jag har blivit blödig

Ända sedan jag fick en pojkvän har jag så jäkla lätt för att gråta över småsaker! Då menar jag inte ramlar och slå mig utan mer i känslosamma och lyckliga stunder. Nu kan jag se en film och när någon blir jätteglad över något så kan jag inte låta bli att bli jättelycklig och gråta glädje tårar. Jag kan även bli tårögd om någon svarar på en av min frågor med fel tonfall. Jag känner mig jättetöntig! Är det för att pojken har satt igång en känsla jag inte har känt förut(att vara kär) och när den frigjordes så fick jag en massa extrahormoner på köpet?

Religion är intressant, men inte just nu

Just nu har jag Religionkunskap B och vi har i uppgift att skiva ett faktablad om en valfri religion och jag skulle haft tempelherreordern men sen hittade jag något chockerande så jag bytte till frälsningsarmén men neeej, den hade ju någon annan i klassen så jag fick ta resterna = Missionskyrkan och nu är jag less! deras hemsida förklarar ju ingenting och på wikipedia finns bara information om den svenska missionskyrkan! ARGH! Jag undrar om läraren har tänkt igenom hennes lista av kyrkor eller försmlingar som vi fick välja...

Två minuter tills jag måste gå

Ha en bra Tisdag!

Framtidens mobiler

Tittar just nu på Vetenskapens värld på tvåan. En del av programmet handlar om framtidens mobiler och tydligen ska de kunna göra ALLT(enligt de högre makterna) men är detta verkligen OK? Jag menar, ska vi jämt och ständigt kunna hålla koll på våra värden, kunna ta bilder i ett samhälle men sedan kunna filtrera bort oönskade människor? Enligt programmet kallade de det att förfalska bilder och jag håller aningen med dem. Personigen tycker jag att det är fint med lite random människor på bilder eftersom då är de personerna inte tillgjorda, inga falska leenden eller fejkad gläjde. Men vad vet jag, världen kanske blir lite lättare med geniusphones istället för smartphones.

ETT par snygga jeans, är jag verkligen så fattig?!

Jag har ett par hela snygga jeans som jag kan ha på mig till skolan och känna mig säker i, men när de ligger i tvätten, vad händer då? anitingen ett par spruckna jeans som jag fått av min syster eller ett par mjukisbyxor. Detta är ett typiskt scenario för mig men är jag verkligen så fattig att kag inte kan köpa ett par snygga jeans till?! Det enda jag vet är att om jag skulle köpa ett par nu så skulle jag få svälta mig själv i en vecka på grund av pengabrist.
Funderar på att lägga ut ett fett inlägg av en text jag random skrev efter skolan idag, men känns inte så värt om ingen läser det. So it's up to you! Texten heter "Medias makt i samhället", vill ni att jag lägger ut den?

Welcome home

Börjar få känslan av att kvävas i mina utrymmen, jag behöver få komma bort, ut och iväg någonstans! Jag skulle behöva få vara hemma i Kalix, för mig själv ute i naturen och få tillbaka kontrollen. Kunna slappna av och fokusera på det goda i livet och leva i nuet, sluta planera och sluta längta efter ett liv som ännu inte är mitt. Som Sara på rovdjur sade, "livet är medan man planerar det".


Bortskämd när potatis kommer på bordet?

Sitter just nu hemma hos pojkvännen och hans familj. Hans far är en bra kock men idag tyckte han att jag gjorde en extra god middag!(kött och potatis) medan pojkvännen tyckte att det var vardagsmat(haha det är kul eftersom det egentligen är vardagsmat). Kan det komma sig att man uppskattar det god i livet mer när man är en urfattig liten student som lever på mackor och spagetti? Inte vet jag men jag vet att varje gång jag kommer hem, antingen till hit eller hem till kalix, så blir jag överlycklig bara jag ser lite riktigt kött i stekpannan.
Förövrigt har jag äntligen köpt mig en tevesladd så att jag kan se på kanaler i mitt rum!(bara ca 3-4 månader efter jag fick teven).
Vi ska snart dra igång Happy Feet 2, har hört att den är bra så jag håller tummarna!
Ha en fortsatt slapp söndag nu folket <3

Kaffe i solen

Är så grymt fint väder ute idag så jag sitter och avnjuter mitt morgon kaffe i de solstrålar som träffar mig genom den öppna balkongdörren, så härligt! Efter denna ljuvliga kopp ska jag ut! ut och gå till ÖB tror jag.
Ha en underbr lördag, folket!

Den nya knarklåten

Badass

Ghost Rider <3

Varför skräpar vi ned?

Igår gick jag till Willys som ligger en liten bit från mitt elevhem för att handla. Bredvid Willys så finns en återvinningsstation(yey!) vilket är väldigt bra men det har kommit till min vetskap att vissa personer missar dessa STOORA gröna tunnor mer STOORA hål i sig ganska grovt. För att ta genvägen till Willys måste man korsa en liten äng och sedan gå förbi denna återvinningsstation och den ängen... är bortom räddning. Det ligger skit och skräp överallt! i början av ängen(som är längst bort från stationen) ligger en hög med batterier, och för er som inte vet är batterier ett av de sämre man kan kasta i naturen på grund av vad det är gjort av, syra. Eftersom det inte finns någon behållare för batterier på den stationen så tänkte väl denna person "Vars ska man annars slänga dom?!" och "råkades" tappa dem just där på grund av lathet. Det finns återvinning för batterier också, men de brukar man lämna in hos vissa affärer som kan ha en tunna där man kan slänga sina gamla batterier, oftast teknikaffärer. Vissa människor förstår bara inte, eller inte vill förstå, att vår planet håller på att dö och att slänga sitt skräp på marken hjälper inte direkt. Jag blir bara så ledsen och besviken på mänskligheten när vi gör såhär...


Den här killen förövrigt är en väldigt snäll prick som verkligen fötjänar mer publicitet.